Fagområder

Helsefagarbeider / Undersköterska

Connect

Connect

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Alle ledige stillinger

Kombinere ferie og jobb!

Vikar i Norge As jobber over hele Norge, og hovedsaklig i distriktene. Det gir deg en unik mulighet til å oppleve storslått natur, oppleve og bli kjent med forskjellige kulturer - samtidig som du jobber, og tjener penger i rolige og fine omgivelser.

Hvorfor Norge, og Vikar i Norge As?

Norge har stor mangel på helsepersonell, og behovet for innleie bare øker. Sett av en periode i livet hvor du kan reise, jobbe og oppleve nye ting på nye steder! Vi gir deg:

 • En opplevelse

  En unik mulighet til å oppleve storslått natur, oppleve og bli kjent med forskjellige kulturer - samtidig som du jobber, og tjener penger i rolige og fine omgivelser.

 • Gode betingeler

  - Fast ansettelse hvor vi garanterer for ordnede lønnsforhold med svært gode betingelser i forhold til vanlig norsk tariff.

  - Du vil få pensjonsrettigheter, feriepenger og sykelønnsordning etter gjeldende regler.

  - Du vil få betingelser i forhold til reiser og bolig du ikke kan si nei til. Vi organiserer det hele.

  - Vi vil holde tett kontakt med deg når du er ute på oppdrag, og vår sykepleierkoordinator kan veilede deg pr telefon dersom du har spørsmål av sykepleierfaglig karakter.

 • Erfaring - bygg din CV med oss

  Er du nyutdannet, og mangler erfaring?
  Med oss kan du raskt skaffe deg variert og allsidig erfaring med å reise på forskjellige oppdrag rundt om på forskjellige steder i Norge. Dette kan du gjøre mens du bor gratis, og tjener godt.

Storslett

Kirkevegen 2
9151 Storslett Veibeskrivelse Vis side

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor